ΜΟΡΦΟΥ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!

 

Λευτεριά φέρνει στην Κύπρο ο Θεός μετά τις “εξετάσεις” του πιστού λαού Του, προανήγγειλε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!

Μεταφέροντας λόγια που του είχε πει η οσία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, βεβαιώνει πως έρχεται η λευτεριά σε ολόκληρο το νησί, κάτι που θα σημαίνει πως πρέπει να ανοικοδομηθούν όλες οι κατεχόμενες Εκκλησίες της μαρτυρικής μεγαλονήσου, που για να μείνουν στους αιώνες, πρέπει να γίνουν με πέτρα.

ΟΙ ΝΑΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ

Ιδιοτροπία του αδέσποτου Δεσπότη να θέλει ο Ναός και γενικά οι Ναοί της Μητρόπολης Μόρφου, μικροί και μεγάλοι, να είναι ει δυνατόν με πέτραΓια να μείνουν εις αιώνας αιώνων. Ασάλευτοι. Διότι γεμίσαμεν την Κύπρον με μεγάλους, περήφανους Ναούςαλλά με μπετόν. Που έχουν διάρκειαν ζωής 70 – 100 χρόνια

 Αντιλαμβάνεστε ότι ένας Επίσκοπος πρέπει να θεμελιώνει και να ολοκληρώνει έργα που αντέχουν, όπως λέει και η ευχή, εις τους αιώνας των αιώνων. Να είναι έργα τα οποία θα αντέξουν εις γενεές γενεών. Και μετά από εμάς”.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ

 “Και επειδή η Κύπρος έχει μέλλον, εις πείσμα των ισχυρών, γιατί έχει μεγάλην προστασίαν, όπως μου είπε μια σύγχρονη αγία, η Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, και πολλούς ψήφους έχει η Κύπροςμου είπε, και στον ουρανόν και στη γηνΓι΄ αυτό και θα ζήσει και θα ελευθερωθεί!

Αλλά τώρα δίνουμε εξετάσεις, εμείς που είμαστε στα από εδώ μέρη, πρόσφυγες και ντόπιοι, δίνουμεν εξετάσεις, για να δει ο Θεός και οι Άγιοί μας, εάν είμαστε άξιοι να ελευθερωθούν τα κατεχόμενά μας μέρη και να επαναλειτουργηθούν ελεύθερα οι Εκκλησίες εκεί.

Άρα σήμερα δώσαμε εξετάσεις…. ότι είμεθα άξιοι να διορθώσουμε όλες τις Εκκλησίες εις τα Κατεχόμενα, να τις επαναλειτουργήσουμε σαν ελεύθεροι Κύπριοι αυτού του τόπου και όχι πρόσφυγες”!

Δείτε το βίντεο


 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

https://www.triklopodia.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια