Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου “Η κυβέρνηση πριμοδοτεί τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πριμοδοτεί το άδικο”.

 

 “Στην Αυστραλία η δοκιμή του πρωτεϊνικού εμβολίου εγκαταλείφθηκε. Η διευθύντρια μάλιστα του Εθνικού κέντρου έρευνας είπε στο BBC ότι η απόφαση να εγκαταλείψει την παραγωγή του πρωτεινικου αυτό εμβολίου, ήταν σοφή”


“Δεν κατανοώ την πρεμούρα των δικών μας κυβερνητών να διαρρήξουν ουσιαστικά τη σχέση τους με την ομόδοξή μας χώρα τη Ρωσία”, τόνισε στον Focus FM και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.


“Διερωτώμαι και το λέω με συνοχή καρδιάς τι θέλουν; Θέλουν ένα νέο 22; Θέλουν ένα νέο 74; Ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι μας εξώθησαν κυριολεκτικά στο να απολέσουμε τους χώρους μας και στη Μικρά Ασία και στην Κύπρο; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι επιτέλους οι οποίοι μας πήραν ακριβώς το όνομα της Μακεδονίας μας και το έδωσαν κάπου αλλού; Φαίνεται λοιπόν, ότι προς τα εκεί δυστυχώς το πάνε όταν όπως συζητείται ,αφοπλίζουν και τον πλέον ευαίσθητο χώρο της εθνικής μας κυριαρχίας δηλαδή τα νησιά μας.


Και από την άλλη πλευρά έχουμε την κυβέρνηση η οποία πριμοδοτεί τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πριμοδοτεί το άδικο. σε κάθε περίπτωση.


Είναι ποτέ δυνατόν να μην έχει δίκιο ο Πούτιν και η Ρωσία όταν έρχονται οι άλλοι στο υπογάστριο της χώρας τους για να την απειλήσουν; Έρχεται η υπερατλαντική δύναμη, η ευρωπαϊκή, ακόμη και οι Γερμανοί έχουν πάρει πλέον την άδεια θα δημιουργήσουν στρατό, είναι φοβερά αυτά τα οποία γίνονται. Τόσο κοντή επιτέλους είναι η μνήμη μας;


“Δυστυχως,στο μύλο του ουκρανικού έριξαν και οι πνευματικοι μας ηγέτες νερό” συνέχισε ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου. “Με την αναγνώριση ενός κληρικού και μάλιστα επικεφαλής αυτόνομης, δήθεν εκκλησίας, ενός ανθρώπου χωρίς ιεροσύνη. Τον έντυσαν επίσκοπο και του είπαν “θα σαι εκεί” χωρίς τον χειροτονήσουν, διότι η λεγόμενη εκκλησία στην οποία ανήκε, προήρχετο από τον γνωστό και διαβόητο Φιλάρετο ο οποίος όχι μόνο ήταν καθερωμένος και δεν μπορούσε να κάνει χειροτονίες, ήταν και αφορισμένος, δηλαδή ήταν εντελώς εκτός της εκκλησίας.Πρόκειται για ενέργειες ασύμβατες με την εκκλησιολογία και το κανονικό δίκαιο .Εμείς έχουμε με τους ομόδοξους μας πολύ καλές σχέσεις τους αγαπάμε και μας αγαπούν. Βεβαίως αντιλαμβάνονται ότι, ναι μεν βρισκόμαστε σε ένα άλλο μπλόκ το οποίο εμείς δεν δημιουργήσαμε οπωσδήποτε αλλά ήταν απόρροια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά κρατούσαμε πάντα ειδικές σχέσεις σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης.Κύριοι λοιπόν της κυβερνήσεως και σεβαστοι αρχιερείς, πάρτε πίσω τις αποφάσεις σας πριν να είναι αργά. Ο καιρός συντέμνει, λέει η εκκλησία μας αυτές τις ημέρες δεν έχουμε πλέον καιρό πολύ. Είναι απαράδεκτο να στέλνουμε τα παιδιά μας σε έναν πόλεμο άχρηστο και να αφοπλίζουμε τα νησιά μας να αφοπλίζουμε τα σύνορά μας για να βρουν το έδαφος εύκολο και οι άλλοι να εισβάλουν και να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις όπως είπαμε νέο 22, νέο 74 Πολύ το φοβάμαι.


Και χθες το βράδυ που κάναμε την ακολουθία του κατανυκτικού εσπερινού και σήμερα το πρωί που κάνουμε την ακολουθία την πρωινή της καθαράς Δευτέρας αυτό τονίσαμε στους ανθρώπους οι οποίοι ήταν παρόντες. Ότι πρέπει να προσευχηθούμε και για τους άρχοντες μας ώστε να είναι σεμνοί και συνετοί”.


“Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης έχει θεσπίσει την αρχή του ενός ανδρός. Βέβαια γνωρίζουμε ότι της ύβρεως έπεται η καταστροφή. Διότι έχουμε και άλλη επικαιρότητα, αυτή την επίμονη, την ανεξήγητη λογικά άρνηση της κυβερνήσεως να επιτρέψει την εργασία στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.


Καταπάτησαν ακόμη και τη στοιχειώδη ανθρωπιά; Στέλνουν εδώ και εκεί πλουσιοπάροχα τις λεγόμενες ανθρωπιστικές βοήθειες και αφήνουν εξουθενωμένους τους αδελφούς μας υγειονομικούς, επικαλούμενοι ως αλήθεια το ψεύδος γύρω από το δολοφονικό κατασκεύασμα του κορονοιου.
Τελικά οι κυβερνήτες μας είναι Έλληνες; Αμφιβάλλω.. Φιλέλληνες θολό, πολύ θολό. Ή απλώς ελληνόφωνοι; Δυστυχώς έχουμε εδώ εν ισχύ την ενός ανδρός αρχή”.


Με τη διττή του ιδιότητα και ως διδάκτωρ διδάκτωρ βιοηθικής αλλά και ως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει παρακολουθήσει και μελετήσει, όσο λίγοι αυτά τα δύο χρόνια για τα εμβόλια και για τις διαδικασίες που ακολουθούνται, ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου ανέφερε και τα όσα γνωρίζει για το εμβόλιο Novavax.


“Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν έβλεπα τον κατάλογο των σχετικών εμβολίων όπως το novabox και είδα ότι στην Αμερική υπάρχει ένα εμβόλιο με το όνομα Σορένο το οποίο δεν περνάει από κυτταρικές σειρές, οπότε έτσι έχουμε μία άνεση όσον αφορά το ηθικό ακριβώς μέρος. Για τα άλλα προβλήματα της ασφάλειας των εμβολίων έχω σας πω το εξής: και στο πρωτεϊνικό εμβόλιο τελεί υπό αίρεση η έγκριση του, αποτελεί και αυτό πειραματικό εμβόλιο και βρίσκεται έξω από τα ακριβή όρια ασφαλείας που προβλέπονται. Έχει εγκριθεί με τη διαδικασία που αποκαλείται “έγκριση υπό όρους”. Αυτό σημαίνει ότι επισπεύδεται με θεωρητικές αλχημείες η κλινική χρήση του εμβολίου, διότι θεωρούν ότι διαφορετικά ο ιός θα είναι καταστροφικός. Την άνοιξη θα είναι καταστροφικός ο ιός; Χτυπάει κόκκινο κυριολεκτικά το παράλογο.


Έχουμε λοιπόν ένα φαρμακολογικό προϊόν αμφιβόλου ασφαλείας, δεν συνιστάται η χορήγηση του σε ηλικίες κάτω των 18 ετών, δεν έχει εμπειρία για έγκυες και θηλάζουσες.Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες καρκινογένεσης και οι ανεπιθύμητες ενέργειες οι οποίες προβάλλονται, δεν μπορούν να εκτιμηθούν με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα”.


“Στην Αυστραλία η δοκιμή του πρωτεϊνικού εμβολίου εγκαταλείφθηκε διότι η τεχνολογία μοριακου συνπτήρα του εμβολίου της novavax χρησιμοποιείται δύο θραύσματα πρωτεΐνης που βρέθηκε στον ιό ανοσοανεπάρκειας του ανθρώπου, δηλαδή στο AIDS και χρησιμοποιήθηκαν για να συγκρατήσουν το βασικό μέρος του Sars-Cov2, ;ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μαθει να τον αναγνωρίζει.
Μάλιστα η διευθύντρια του Εθνικού κέντρου έρευνας στην Αυστραλία είπε στο BBC ότι η απόφαση να εγκαταλείψει την παραγωγή αυτού του πρωτεινικου εμβολίου, ήταν σοφή”


“Παρακαλώ τους εκκλησιαστικούς μας ηγέτες, ελάτε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε ,ποιες είναι οι αντιρρήσεις μας ποιές είναι οι δικές σας.Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. ‘Ισα-ίσα την εκκλησία του Θεού υπηρετούμε όλοι μας και έχουμε κοινή πατρίδα την Ελλάδα μας την οποία πρέπει να προστατεύσουμε.”

https://focusfm.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια